musta ruusu kuppikakku

Halloween-tunnelmia

Halloween-koristeita

Halloweenin innoittamana näpertelin läjän aiheeseen sopivia koristeita, jotka laitoin kuppikakkuihin. Kuppikakkujen reseptin otin herkkuhovin blogista (nopeat muffinit). Jäi gluteenittomilla jauhoilla hieman kuivahkoiksi, mutta kermainen tuorejuustokuorrute pelasti kokonaisuuden. Kaiversin myös ensimmäistä kertaa elämässäni kurpitsan. Se oli yllättävän hauskaa puuhaa, kannattaa kokeilla, vaikka sitten ensi vuonna 😉

En laita tähän nyt reseptiä kuppikakkuihin. Koristeet olkoot tällä kertaa pääroolissa. Sokerimassasta niitä näpertelin, erityisen tyytyväinen olen itse hämähäkkeihin, joista tuli melko symppiksiä 🙂 Mutta tällä kertaa kuvan puhukoot puolestaan.

musta ruusu koriste

Halloween kurpitsa muffinssi

 

hämähäkkikoristeet, halloween kuppikakut

Please follow and like us:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *