Pääsiäisen kuppikakut

Pääsiäisen kuppikakut

 

Pääsiäinen meni jo. Elämä on tarjoillut kaikenlaista kiirettä, joten blogin päivittäminen on viime aikoina jäänyt. Onneksi olen kuitenkin jotain ehtinyt leipomaan ja nappaamaan kännykällä muutaman kuvankin muistoksi. Tosiaankin pääsiäiseksi tein työkavereille pääsiäisteemaisia kuppikakkuja, kahta eri sorttia tietenkin 😀 Vaniljakuppikakkuja sitruunaisella kuorrutteella koristeltuna sokerimassapupuilla ja suklaamunilla. Toisena vaihtoehtona oli suklaakuppikakut suklaa-nutella-kuorrutteella. Näihinkin koristeiksi pupuja ja munia.

Vaniljaiset kuppikakut tein jo aiemmin hyväksi toteamallani reseptillä http://kuppikakut.fi/blog/2018/01/28/kentucky-butter-cake-cupcakes/, samoin kuin suklaakuppikakut http://kuppikakut.fi/blog/2017/07/11/mehevat-suklaa-kuppikakut/. Nutella-kuorrutteen tein niin nopeasti säveltäen, ettei mittoja tullut otettua ylös. Mutta aineksina siinä oli kermaa, tummaa suklaata, nutellaa ja vaniljakreemiä. Suunmukaista, mutten enää varmasti osaisi tehdä juuri samanlaista uudelleen. No, joskus pitää tehdä vähän rennommalla otteella. Sitruunakuorrutteeseen puolestaan laitoin kermaa, vaniljasokeria, hienoa sokeria, sitruunamehua sekä vähän rahkaa.

Näiden kuppisten söpöys on pelkästään suloisten sokerimassapupujen ansiota. Väsäisin niitä jo pari viikkoa ennen valmiiksi kokonaisen pupupesueen. Niitä oli kiva näperrellä ja yllättävän helposti syntyivät ilman mitään erityisiä välineitä. Kannattaa kokeilla! Ja näyttivät maistuvankin 🙂

Tässä siis vinkkejä ensi pääsiäiselle 🙂

Please follow and like us:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *